Попередження про підвищення рівня води в річках України

Квітень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Очікується відновлення підйомів рівнів води над поточними:

 

-5-6 квiтня на р.Тиса біля водпоста Чоп на 0,4-0,8 м з утриманням води на заплавi мiждамбового простору, в нижнiх течiях рр. Боржава, Латориця та Стара на 10-30 см. Можливi пiдтоплення сільгоспугiдь в Іршавському, Виноградівському та Мукачівському районах Закарпатської області та автодоріг місцевого значення.

 

-6-7 квітня на річках басейну Дністра (Івано-Франківська обл.) на 0,3-1,0 м, місцями можливий вихід води на заплаву. На р. Свіж у створі поста Букачівці (Рогатинський р-н) досягнення відміток початкового затоплення будинків та садиб, на р.Ворона у створі поста Тисмениця (Тисменицький р-н) часткове затоплення прирічкових будівель та госпоб’єктів.

 

6-8 квітня на річках басейну Прип'яті (Волинська обл.) очікується продовження підйомів рівнів води на 0,1-0,3 м над поточними рівнями, подальше затоплення заплав, сільгоспугідь. У Ратнівському, Старовижівському, Любешівському, Маневицькому р-нах можливе досягнення відміток початкового затоплення господарських будівель та об'єктів в окремих населених пунктах, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool