Понад 870 мільйонів гривень ЄСВ сплачено до бюджету платниками Кіровоградської ОДПІ

Листопад 14, 2016 | Новини | Переглядів: 668 | Коментарі: 0

За січень – жовтень 2016року платник Кіровоградської ОДПІ перерахували до бюджету 871,0 млн.гривень єдиного соціального внеску, це на 12,4 млн. грн. більше встановленого завдання.

Темп приросту становить 101,4 відсотка від прогнозного показника - про це нам повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.

Нагадаємо, що з 2016 року роботодавці нараховують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суми нарахованої заробітної плати (доходу) найманим працівникам у розмірі 22 відсотки до визначеної бази нарахування єдиного внеску. ЄСВ із заробітної плати (доходу) працівників не утримується.

Також, з початку року максимальну величину бази нарахування ЄСВ збільшено з 17 до 25 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб. З 01 травня 2016 року ця величина складає 36 тис. 250 гривень.

Також додатково нагадуємо, що з 01 грудня 2016 року змінюється розмір мінімальної заробітної плати з 1тис.450 гривень на 1тис.600 гривень.


Кіровоградська ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool