Понад 15 тис. залізничників Одеської магістралі долучилися до акції «За чисте довкілля»

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

16 квітня 2016 року одеські залізничники провели День довкілля, продовжуючи добру традицію проведення заходів з озеленення та благоустрою.

Понад 15 тис. працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» взяли активну участь у заході.

Упродовж суботнього дня працівники структурних підрозділів, станцій та служб філії прибирали вздовж колій, на пасажирських та вантажних платформах, на вокзалах і станціях, на об’єктах соціальної інфраструктури.

У ході проведення комплексних природоохоронних заходів із благоустрою та озеленення залізничники прибрали понад 432,2 га території, висадили понад 2 тис. дерев та 3,1 тис. кущів, упорядкували понад 55,7 тис. м2 газонів та квітників. Усі підрозділи залізниці були у повному обсязі забезпечені необхідним посадковим матеріалом. Також залізничники побілили 219 парканів, 85 лавок, очистили від сміття 590 км колій. Крім того було проведено прибирання внутрішніх приміщень адміністративних та технологічних будівель на площі понад 48 тис. м2.

16 квітня 2016 року одеські залізничники провели День довкілля, продовжуючи добру традицію проведення заходів з озеленення та благоустрою.

Проведення таких масштабних заходів на залізниці вкотре доводить, що байдужих до проблем благоустрою та озеленення території залізниці серед транспортників немає.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool