Поліцейські встановили особи зловмисників, які викрали техніки на майже 16 тисяч гривень

Листопад 25, 2016 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Двоє жителів Олександрівського району проникли до приміщення каси автостанції, звідки скоїли крадіжку комп’ютерної техніки. За вчинене особам загрожує до 6 років позбавлення волі.

На початку жовтня до відділення поліції надійшло повідомлення від представника адміністрації установи про вчинення злочину.
«Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися жителі району, 15 та 20 років. Спільники проникли до приміщення, розбивши віконне скло металевим прутом. Поки неповнолітній зловмисник чатував біля вікна, старший виніс із будівлі монітор та системний блок. Викрадене злодії у подальшому збули, а виручені кошти витратили на власні потреби. У даний час техніку знайдено та повернуто установі», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.
За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання на строк від 3 до 6 років позбавленням волі.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool