Поліцейські Кіровоградщини проводять відпрацювання області

Червень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

За дорученням начальника обласного главку відомства, працівники поліції проводять комплекс заходів, спрямованих на профілактику порушень на вулицях та у громадських місцях.

Основна мета відпрацювання – не лише посилення превентивних заходів, а й, у першу чергу, налагодження взаємодії та зворотного зв’язку між поліцією та громадою.

«У вихідні та святкові дні в усіх населених пунктах Кіровоградщини збільшено кількість піших патрулів. Перебуваючи у місцях масового відпочинку: парках, скверах та на вулицях люди почуватимуть себе спокійніше, коли поруч будуть захисники порядку. Таким чином, зможемо оздоровити криміногенну обстановку в регіоні та покращити профілактичну роботу з попередження вуличної злочинності», - зазначає начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.

За добу відпрацювання поліцейські склали адміністративні матеріали: стосовно водіїв за порушення правил безпеки дорожнього руху, керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, вчинення насильства в сім’ї, порушення правил адміністративного нагляду.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool