Микола Барабуля в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)

Квітень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1715 | Коментарі: 0

25 квітня 2012 року в рамках роботи «Літературної вітальні» в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася творча зустріч художнього керівника БК «Авіатор», директора центру «Кіровоградщина авіаційна», талановитого поета, громадського діяча Миколи Івановича Барабулі зі студентами ІІ курсу філологічного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, співробітниками та відвідувачами музею.

У виконанні Миколи Барабулі прозвучали його вірші, поетичні твори відомих українських, російських, німецьких поетів Т.Шевченка, О.Олеся, С.Єсєніна, Г.Гейне. Згадував він також у своїх ліричних поезіях про свою малу Батьківщину - Знам’янщину та багато рядків було присвячено темі «школа і вчитель». 

Творча зустріч з промовистою назвою «Поезія душі» пройшла в теплій, гумористичній та дружній атмосфері, мала численні схвальні відгуки гостей музею. Микола Іванович вразив всіх присутніх на цьому заході своїм емоційним виконанням поетичних творів, своєю громадянською позицією і розповіддю про те, як саме він став поетом.
Сподіваємось на подальші творчі зустрічі з талановитою людиною – Миколою Барабулею.

Леся Дмітрієва – науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею

«Поезія душі» в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)

«Поезія душі» в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool