Подорож до Країни безпеки для барвінчат (ФОТО)

Листопад 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1749 | Коментарі: 0

Напередодні Всесвітнього дня дитини, який відзначається 20 листопада, до вихованців дитячого будинку «Барвінок» завітали працівники обласного Управління Держтехногенбезпеки, аби разом з дітками здійснити мандрівку до Країни безпеки. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Проведення таких тематичних ранків для дітей позбавлених батьківського піклування стало традицією. Вже не перший рік «подорожує» з барвінчатами капітан служби цивільного захисту Валентина Шабала. Разом з нею діти побували на станціях «Привітай суперника», «Влуч у ціль», «Небезпечна», «Розумники і розумниці», «Мінне поле», «Загадкова». Із задоволенням та дитячою щирістю малюки брали участь у естафетах, конкурсах, відповідали на запитання вікторин, приміряли на себе справжні захисні костюми рятувальників.
Завжди раді гостям і працівники «Барвінку». Директор закладу Ольга Гречишкіна намагається створити всі умови для того, щоб її підопічні росли відкритими та добрими людьми, не відчували нестачі спілкування.
Гості ніколи не приїздять з порожніми руками. Малюки отримали призи та подарунки. А їхні вихователі – методичну літературу, яка допоможе їм у навчанні дітей правилам безпеки.

Подорож до Країни безпеки для барвінчат (ФОТО)

Подорож до Країни безпеки для барвінчат (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool