You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Подорож до Країни безпеки для барвінчат (ФОТО)

Листопад 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1767 | Коментарі: 0

Напередодні Всесвітнього дня дитини, який відзначається 20 листопада, до вихованців дитячого будинку «Барвінок» завітали працівники обласного Управління Держтехногенбезпеки, аби разом з дітками здійснити мандрівку до Країни безпеки. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Проведення таких тематичних ранків для дітей позбавлених батьківського піклування стало традицією. Вже не перший рік «подорожує» з барвінчатами капітан служби цивільного захисту Валентина Шабала. Разом з нею діти побували на станціях «Привітай суперника», «Влуч у ціль», «Небезпечна», «Розумники і розумниці», «Мінне поле», «Загадкова». Із задоволенням та дитячою щирістю малюки брали участь у естафетах, конкурсах, відповідали на запитання вікторин, приміряли на себе справжні захисні костюми рятувальників.
Завжди раді гостям і працівники «Барвінку». Директор закладу Ольга Гречишкіна намагається створити всі умови для того, щоб її підопічні росли відкритими та добрими людьми, не відчували нестачі спілкування.
Гості ніколи не приїздять з порожніми руками. Малюки отримали призи та подарунки. А їхні вихователі – методичну літературу, яка допоможе їм у навчанні дітей правилам безпеки.

Подорож до Країни безпеки для барвінчат (ФОТО)

Подорож до Країни безпеки для барвінчат (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool