Подати податкову звітність можна через «Електронний кабінет»

Березень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадує, що з 1 січня 2014 року на веб-порталі Міндоходів працює електронний сервіс "Електронний кабінет платника податків"

з якого будь-який платник податків, який має відповідні ключі електронного цифрового підпису та укладений договір з податковою інспекцією про визнання електронних документів, має змогу має змогу: підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді; переглядати дані про стан розрахунків з бюджетом (картки особових рахунків), користуватися Податковим календарем.
Увійти до Електронного кабінету можна за адресою kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням “Електронний кабінет платника податків” на порталі Міндоходів (minrd.gov.ua) шляхом авторизації за допомогою електронного цифрового підпису. У разі відсутності такого ключа, отримати його можна безкоштовно в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів. На сьогодні у Кіровоградській області працює 2 таких пункти в Кіровоградській та Олександрійській ОДПІ.
Міністерство доходів і зборів України розробило Листівку, в якій розписано вісім кроків, які необхідно здійснити платникам податків для подання звітності через "Електронний кабінет платника податків". Це практична покрокова підказка для платників податків, які починають подавати звітність у електронному вигляді.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool