По Кіровоградській області майже 13 тисяч безробітних

Листопад 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 1

За даними обласної служби зайнятості на обліку цієї установи на 1 листопада п.р. перебувало 13,4 тис. незайнятих громадян області, з яких статус безробітного мали 12,8 тис. осіб. Рівень зареєстрованого безробіття на зазначену дату становив 2,19% населення працездатного віку. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Кількість вільних робочих місць та вакантних посад, офіційно заявлених роботодавцями до служби зайнятості, на 1 листопада п.р. склала 1,3 тис. Навантаження незайнятого населення, яке перебувало на обліку в державній службі зайнятості, на одне вільне робоче місце (вакантну посаду), залишилось на рівні попереднього місяця і на початок листопада становило 10 осіб.
За сприяння державної служби зайнятості у жовтні працевлаштовано 2,2 тис. осіб проти 1,9 тис. осіб у вересні.
Із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття у жовтні на допомогу по безробіттю спрямовано 7,6 млн.грн. Середньооблікова кількість безробітних, які її отримували впродовж зазначеного місяця, становила 8,5 тис. осіб. Розмір допомоги по безробіттю в середньому на одного безробітного становив 891 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool