Платники Кіровограда перерахували більше 13 мільйонів гривень військового збору

Грудень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

З початку адміністрування загальнодержавного збору – військового, платниками податків, які зареєстровані в Кіровоградській ОДПІ, перерахували до бюджету понад 13,8 мільйонів гривень.

Зауважимо, що обов’язкову сплату військового збору встановлено тимчасово на термін з 3 серпня 2014 року до 1 січня 2015 року, а ставка збору становить 1,5% від об’єкта оподаткування.
Початок сплати припадає на дату набрання чинності Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів» від 31.07.2014 року № 1621. Кінцевий термін сплати визначено пунктом 16 1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України. При цьому оподаткуванню військовим збором підлягають лише ті доходи, які відносяться до фонду оплати праці.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool