Платниками міста Кіровограда за 9 місяців 2015 року сплачено понад 1 мільярд податків і зборів

Жовтень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 2431 | Коментарі: 0

Про це повідомила начальник відділу аналізу та моніторингу забезпечення доходів і зборів Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Бубнова.

«За оперативними даними до Зведеного бюджету сплачено 1 мільярд 027 мільйонів гривень податків і зборів. Щодо головних джерел доходної частини Зведеного бюджету, то це, передусім, податок на додану вартість, податок на прибуток, податок з доходів фізичних осіб, військовий збір, акцизний податок, плата за землю, єдиний податок, яких протягом січня – вересня 2015 року надійшло 969, 7 млн. грн. або 94,4 % в загальній сумі надходжень, а саме: 246,7 млн.грн. – ПДВ, 86,4 млн.грн. – податку на прибуток, 422,0 млн.грн. – податку на доходи з фізичних осіб, 46,1 млн.грн.- військового збору, акцизного податку надійшло 54,0 млн.грн., плати за землю – 59,3 млн.грн., єдиного податку – 55,2 млн.грн. », – зауважила керівник підрозділу.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool