Підозрювану у скоєнні вбивства працівники ОВС Кіровоградщини затримали у Криму

Вересень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1341 | Коментарі: 0

Працівники Бобринецького РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою в скоєнні тяжкого злочину затримали 38-річну місцеву жительку. Аби уникнути покарання, жінка більше тижня переховувалася на території АР Крим. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Пригода сталася увечері. Після спільного розпиття спиртних напоїв співмешканці посварилися і чоловік вирушив у своїх справах на протилежний бік села. Трохи пізніше до їх садиби завітали сусіди та порадили жінці забрати чоловіка, оскільки він не в змозі дійти самостійно.
Вже через півгодини жінка за допомогою візка доправила нетверезого додому.
Того ж вечора між співмешканцями знову виникла сварка, яка цього разу закінчилася для потерпілого трагічно.
Аби приховати сліди злочину, на вечір наступного дня жінка кинула тіло небіжчика в копанку біля городу та розповіла сусідам, що чоловік поїхав до брата. Згодом продала частину домашнього господарства і виїхала до іншого регіону.
Через три дні до садиби навідався брат потерпілого. Побачивши, що будинок не зачинено, чоловік запідозрив лихе. Після цього сам розпочав пошуки родича і вже невдовзі виявив тіло небіжчика та викликав правоохоронців.
За словами першого заступника начальника Бобринецького РВ УМВС в області Ігора Петрова, у результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили місцезнаходження та затримали особу, що підозрюється у скоєнні цього вбивства. Співмешканку чоловіка знайшли на території іншого регіону, де вона переховувалася в чужій квартирі, яку винайняла під чужим ім’ям…
По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool