Під час виборчої кампанії у Кіровограді впроваджуються нові брудні технології

Жовтень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

Цьогорічна виборча кампанія, за тим як вона розпочалася, обіцяє бути традиційно брудною. На це звернув увагу секретар міської ради Іван Марковський під час наради з керівниками комунальних підприємств сьогодні, 5 жовтня.

Іван Марковський, відзначив, що деякі діючі кіровоградські депутати, а по сумісництву і зареєстровані кандидати впроваджують у життя новітні техногології, яких Україна ще не бачила.

- За результатами поїздок мікрорайонами, можу сказати, що спритні місцеві ділки поділили місто на свої справжнісінькі зони, - наголосив секретар міської ради. - Вони виставляють охорону на межах округів, не пускають “чужих кандидатів”, нажахали квартальних та завбудинками, забороняють людям збиратися на “не свої” зустрічі, запускають групи провокаторів. Можу сказати, що на таку поведінку деяких кандидатів скаржаться мешканці Завадівки, Новомиколаївки, Озерної Балки.

Проте, є і позитивні моменти, підкрселив Іван Марковський - люди самі навчилися давати відсіч. “Засланих козачків”, які намагаються зірвати зустрічі та провокують їх учасників на агресію, просто виганяють геть.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool