Під час спроби самогубства чоловік спалив дружину

Листопад 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1451 | Коментарі: 0

Працівники Управління карного розшуку УМВС та Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 29-річного жителя одного із сіл району.

19 листопада вранці до райвідділу міліції звернулася 49-річна місцева жителька, яка повідомила, що майже добу тому після сімейної сварки її родичі – 27-річна жінка та 29-річний чоловік – посварилися між собою, а потім на автомобілі виїхали з дому у невідомому напрямку та їх місцезнаходження невідоме.

За фактом зникнення громадян було порушено кримінальну справу. Правоохоронці розпочали пошуки молодого подружжя і вже через кілька годин встановили всі обставини страшної трагедії.

У напрямку одного із населених пунктів Маловисківського району біля лісосмуги у салоні обгорілого автомобіля, що належав зниклим, працівники міліції виявили обгорілий труп жінки, – розповідає начальник Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Рудь.

Згодом оперативники затримали і підозрюваного у скоєнні цього злочину. З’ясувалося, що, зупинивши автомобіль на узбіччі, чоловік разом з дружиною розпивали спиртні напої. Згодом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вони вирішили покінчити життя самогубством, підпаливши авто.

Та перед цим, підозрюваний взяв ножа і ударив ним жінку в груди. Потім облив автомобіль бензином, а в салоні підпалив каністру із залишками пального. Від загорання каністра вибухнула і вибуховою хвилею чоловіка викинуло з транспортного засобу. Після першої невдалої спроби молодик намагався покінчити життя самогубством через повішання та перерізати собі вени. Та коли нічого не вийшло, злякався усього, що накоїв, і втік, залишивши тіло дружини в палаючому авто.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

З місця події вилучено знаряддя скоєння злочину – ніж та інші речові докази. Слідство триває.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool