Під час координаційної ради обговорювалась проблема тиску правоохоронних та контролюючих органів на бізнес

Червень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Ларін зазначив, що нині в країні відбувається модернізація базових секторів економіки та інфраструктури, триває адміністративна реформа, а з нею тісно пов’язана державна політика у сфері боротьби з корупцією. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Як підкреслив керівник області, започатковані кардинальні зміни в судочинстві, реалізація податкової та пенсійної реформ, вдосконалення державної регуляторної політики, спрощення дозвільних процедур, покликані працювати на єдину мету – дати можливість піднятися середньому класу.
За словами голови ДПС в області Ігоря Вірієнка, нині триває процес переходу органів ДПС від фіскального органу до сервісної служби. З цією метою нині у країні активно створюються сервісні центри по обслуговуванню платників податків. У нашій області вже відкрито 16 таких центрів. Основною метою їх діяльності є забезпечення сприятливих умов для швидкого і якісного надання платникам податків адміністративних, інформаційних, податкових та інших видів послуг, спрощення процедури сплати і декларування податків та забезпечення швидкого доступу платників до публічної інформації.
Як відзначив Ігор Станіславович, одним із кроків до зменшення податкового тиску стало скорочення у нинішньому році кількості перевірок з боку податкової служби. Також на цей рік подовжено мораторій на проведення фактичних та документальних перевірок суб’єктів господарювання-фізичних осіб та підприємств малого та середнього бізнесу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool