Персонал Кіровоградської виправної колонії у ляльковому театрі (фото)

Лютий 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Завдяки ініціативі та сприянню профспілки атестованого складу установи уже дві суботи поспіль працівники виправної колонії Кіровограда разом зі своїми дітьми отримали змогу відвідати академічний обласний театр ляльок.

16 лютого поточного року співробітники зі своїми діточками подивились інтерпретацію славнозвісної казки «Колобок» на сучасний лад, рекомендований вік для перегляду якої для маленьких глядачів від 3 років, для хлопчиків та дівчаток з 5 років і старше, 16 числа цього ж місяця, – виставу «Сонечко та сніговички». Ця лірична казка про добрих сніговичків, які дуже хотіли якомога довше пожити на світі. Не лише малеча із задоволенням дивилась виставу, яка вчить співчувати і допомагати ближнім, дорослі теж на якийсь час відволіклись від повсякденних турбот та поринули у дивовижний світ казки.
Після завершення лялькової вистави розваги не закінчились: актори театру проводили цікаві конкурси та ігри для дітей, а на виході із зали усіх діточок пригощали смачними цукерками. Відвідувачі театру залишали його стіни усміхнені та щасливі.
Такі сімейні відвідування театру персоналом установи ще більше зблизили колег та дали змогу гарно провести час зі своїми синами та доньками.

Персонал Кіровоградської виправної колонії у ляльковому театрі (фото)


Вікторія Балазюк,
ст. інспектор групи контрольно-аналітичної роботи
Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№ 6)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool