Перший заступник голови ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха зустрівся з представниками бізнесу Світловодщини (ФОТО)

Серпень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 2368 | Коментарі: 0

Посадовець подякував суб'єктам господарської діяльності Світловодського регіону, які своєчасно платять податки до бюджетів усіх рівнів. Надходження податків по Світловодській ОДПІ (включаючи м. Світловодск, Світловодський і Онуфрієвський р-ни) за січень-липень склали 104,2 млн. грн., або 8,4% усіх надходжень зведеного бюджету по області.

Податківець підкреслив – зміна фіскально-силових пріоритетів в роботі податкової служби спрямована на поліпшення сервісного обслуговування платників, зменшення податкового тиску на платників податків з одночасним зміцненням податкової дисципліни, налагодженням тісного конструктивного діалогу з бізнесом.
Було відзначено, що підрозділами податкового контролю проводиться робота по недопущенню випадків неправомірних і безпідставних перевірок суб'єктів підприємницької діяльності. Тепер вони проводяться лише після ретельної аналітичної роботи, детального вивчення податкової історії підприємств, яка дає підстави для їх проведення. Також на цей рік продовжено мораторій на проведення фактичних і документальних перевірок суб'єктів господарювання-фізичних осіб і підприємств малого і середнього бізнесу.
За словами Сергія Васильовича, проект "Пульс податкової", що був уведений в дію на початку цього року, дозволяє здолати корупцію в рядах відомства. За час роботи сервісу від платників Кіровоградщини надійшло 28 звернень. Усі вони були оперативно розглянуті, і відповіді на них платники отримали упродовж одного дня.
Податківець звернув увагу на те, що почав роботу центр сертифікації ключів при ДПС в Кіровоградській області, створений для забезпечення платників податків безкоштовними ключами електронного цифрового підпису.
Посадовець наголосив – зважаючи на безпрецедентні кроки, зроблені податковими органами назустріч бізнесу, податківці сподіваються на адекватну відповідь з боку усіх платників у вигляді своєчасних, добровільних, і в повному об'ємі сплачених сум податків до бюджетів усіх рівнів.
Наприкінці зустрічі перший заступник голови ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха відповів на запитання присутніх підприємців. В свою чергу, платники податків позитивно оцінили роботу Центру по обслуговуванню платників податків, нещодавно відкритого в Світловодській ОДПІ.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області

Перший заступник голови ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха зустрівся з представниками бізнесу Світловодщини (ФОТО)

Перший заступник голови ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха зустрівся з представниками бізнесу Світловодщини (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool