Перший гуманітарний вантаж із Кропивницького в Авдіївку готовий до відправлення

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 лютого, у Кропивницькому завантажили гуманітарною допомогою перший автомобіль для мешканців Авдіївки.

Понад чотири тонни продуктів харчування оперативно зібрали кропивницькі підприємці, які відгукнулися на заклик міського голови Андрія Райковича підтримати мешканців прифронтового міста. Тож при організації відправки вантажу депутату міської ради Дмитру Терзову, який взяв на себе доставку допомоги до кінцевої точки, довелося терміново вирішувати питання заміни транспорту із тритонного на п’ятитонний.

Вже завтра зранку до Авдіївки від кропивничан повезуть понад дві тонни пельменів, велику кількість ковбасних виробів, сало, олію, вершкове масло, згущівку, халву, чай, печиво, цукерки.

На цьому акція не закінчується, переконані у міській раді, де фактично розгорнутий штаб надання допомоги Авдіївці. А тому усі кропивничани, керівники підприємств, установ та організацій, хто має добру волю і відчуває відповідальність за ситуацію в країні, має можливість долучитися до благодійної справи.

Після першого рейсу реальні потреби авдіївців будуть вивчені безпосередньо на місці, але, за інформацією від місцевих органів влади, у першу чергу необхідні продукти, які не потребують значної теплової переробки і теплі речі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool