Перевірка «Центру дитячої та юнацької творчості «Центр-юність» виявила порушення дотримання законодавства з боку його керівників

Травень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1313 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровського району міста Кіровограда проведено перевірку дотримання законодавства про освіту керівниками ЦДЮТ «Центр-Юність», що на території селища Нового. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як розповів прокурор району Андрій Коваль, ще до її закінчення в одному з тижневиків обласного центру з’явилася стаття під недвозначним заголовком «Прокурорські старання шкодять вихованню», в якій безпідставно критикувалися дії прокуратури. Тим часом, уже зараз можна сказати про окремі результати перевірки. Зокрема, у роботі даного закладу освіти виявлено порушення законів України «Про позашкільну освіту», «Про освіту» та «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Керівники гуртків не ведуть у встановленому порядку документацію, в тому числі не здійснюють контроль відвідуваності позашкільного закладу тощо. Тим часом, працівникам ЦДЮТ завищено нарахування заробітної плати. Внаслідок допущених порушень установі завдано матеріальної шкоди (збитків) на суму в декілька тисяч гривень.
Прокурор Кіровського району доручив фінансовій інспекції провести повну фінансово-господарську ревізію цього центру дитячої творчості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool