Перевірено управління праці та соціального захисту Новгородківської РДА

Грудень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1322 | Коментарі: 0

Прокурором Новгородківського району в порядку правозахисної діяльності проведено перевірку додержання вимог законів України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» та «Про реабілітацію інвалідів в Україні» в управлінні праці та соціального захисту населення Новгородківської районної державної адміністрації. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Результати прокурорської перевірки засвідчили, що порушення вимог вказаного законодавства в згаданому вище управлінні Новгородківської РДА мають місце.

На усунення виявлених прокурором порушень внесено подання.
На виконання вимог прокурора району з метою недопущення недоліків у подальшій роботі управлінням праці та соціального захисту населення Новгородківської районної державної адміністрації вжито низку заходів. Особу, винну в допущених прорахунках, притягнуто до відповідальності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool