Пересувна виставка «Свято Перемоги» (ФОТО)

Травень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

8 травня 2012 року в Кіровоградському обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни з нагоди 67-ої річниці Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками проведено пересувну виставку «Свято Перемоги».

Вже стало доброю традицією щороку радувати ветеранів та людей похилого віку живописними полотнами із фондів Кіровоградського обласного художнього музею.
В експозиції були представлені роботи членів Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України Ф.М.Полонського «Повернення», А.А.Пунгіна «Свято Перемоги», В.Г.Плітіна «Квітнуть дерева» і художника В.С.Колісніченка «Степом, степом…». Учасник Великої Вітчизняної війни, художник Л.Я.Корнєєв присвятив свої роботи військовій тематиці – «Брестська фортеця», «Висота». Доповнювали виставку чудові натюрморти А.О.Данілова «Троянди», В.П.Цвєткової «Флокси» та В.О.Федорова «Червоні жоржини», «Соняшники», які оспівують красу і буяння весняної природи.
Люди похилого віку, медичний та обслуговуючий персонал госпіталю висловлювали щиру вдячність працівникам музею за можливість переглянути картини і за привітання зі святом Перемоги.

Леся Дмітрієва – науковий співробітник відділу науково – просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею
фото Ігоря Філіпенка. 

Пересувна виставка «Свято Перемоги» (ФОТО)

Пересувна виставка «Свято Перемоги» (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool