Переправили за кордон близько 40 ухилянтів від мобілізації: судитимуть членів злочинної організації

Травень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно членів злочинного угруповання за фактом незаконного переправлення військовозобовʼязаних через державний кордон.

За місяць незаконної діяльності групи, через кордон вдалося переправити близько 40 осіб. Дохід від незаконної діяльності сягає близько 9 млн грн.

Вартість послуг становила 6,5 тис доларів за особу.

Злочинне угруповання з пошуку осіб призовного віку для безперешкодного виїзду за кордон організував 40-річний уродженець Запоріжжя, за сприяння ще 7 осіб - мешканців Запорізької області та Львова.

У незаконній схемі кожен виконував свою роль. Оголошення про виїзд за кордон розмістили у соцмережах. Коли з’являвся потенційний клієнт, розпочинали процес «перетину»….

За скоєне їм загрожує до 12 років ув’язнення.

Діям чоловіків-ухилянтів, які скористалися протиправними послугами також буде надана правова оцінка. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool