Патрульні поліцейські Кіровоградської області продовжують виявляти осіб, ймовірно причетних до крадіжок

Березень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Так вчора, 4 березня, близько 17 години один із екіпажів патрульної поліції здійснював патрулювання вулиці Габдрахманова.

Патрульні помітили двох чоловіків, які мали при собі металеві предмети. Ці речі чоловіки, з їх слів, везли до пункту прийому металобрухту.

Проте на запитання про походження у них цих предметів чоловіки не змогли дати однозначної відповіді. Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції для з’ясування усіх обставин справи.

Зовнішній вигляд предметів вказував на те, що вони, ймовірно, використовувалися на промисловому підприємстві. Патрульні вирішили обстежити прилеглі території, щоб дізнатися звідки могли бути викрадені ці речі.

Невдовзі патрульним вдалося з’ясувати, що з території одного із підприємств, які розташовувалися неподалік, дійсно зникли схожі деталі. Правоохоронці запросили директора цього підприємства до Кропивницького відділу поліції для написання заяви по факту крадіжки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool