Патрульні Кропивницького виявили у водія пістолет, а у пасажира - речовини, які мають ознаки наркотичних

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Вчора, 12 грудня, близько 11.00 години один із екіпажів патрульної поліції здійснював патрулювання визначеної території обслуговування у районі Ковалівка.

Рухаючись вулицею Габдрахманова, поліцейські помітили легковий автомобіль, водій якого порушив правила користування попереджувальними сигналами під час зміни напрямку руху. Це стало підставою для зупинки цього транспортного засобу патрульними.

У салоні авто перебувало троє чоловіків – водій та два пасажири. Під час спілкування із водієм патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Водія було відсторонено від керування транспортним засобом. Він погодився пройти огляд на стан сп’яніння у спеціалізованому медичному закладі – обласному наркологічному диспансері (про результати обстеження буде повідомлено пізніше).

Один із пасажирів поводився нервово. У патрульних виникла підозра, що у громадян можуть бути при собі речі, заборонені у обігу. Патрульні провели поверхневий огляд осіб. У результаті огляду в кишені куртки водія було виявлено предмет, зовні схожий на пістолет. Жодних дозвільних документів на нього у чоловіка не було.

А в кишені куртки одного із пасажирів було виявлено три поліетиленові пакети, вміст яких – кристалічна речовина жовтого та коричневого кольору (про що ми вже повідомляли у попередньому матеріалі https://www.facebook.com/kroppolice/posts/1366935996749433).

На місце події була невідкладно викликана слідчо-оперативна група Кропивницького відділу поліції для проведення подальших процесуальних дій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool