Парк Пушкіна у Кіровограді готується до святкування Дня міста

Вересень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1800 | Коментарі: 0

Головні заходи з відзначення 261-ої річниці заснування обласного центру заплановані на 19 вересня саме тут, на рукотворному острові, який поступово перетворюється в улюблене місце відпочинку кіровоградців.

Мешканці міста віддають перевагу цьому зеленому куточку, бо після розчистки обвідного каналу і русла Інгулу парк Пушкіна став мальвничішим. Сюди зручно дістатися з правобережної частини міста новозведеним пішохідним мостом, у парку і вздовж набережної облаштоване зовнішнє освітлення, відновлена огорожа, заасфальтовані пішохідні доріжки. Будівельники продовжують виконувати роботи: готують до асфальтування доріжки по берегах обвідного каналу, як на острові, так і біля будинків ЗОШ №4 та Центру дитячої і юнацької творчості. Одночасно комунальники розчищають паркову зону від сухостою, зрізають небезпечні дерева

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool