Парад наречених (ФОТО)

Травень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1801 | Коментарі: 0

На підтримку Акції «Серце до Серця» 5 травня 2012 року в місті Кіровограді пройшов Парад наречених «Наречені за добро!». 

Партнером Кіровоградського регіонального відділення Акції Всеукраїнського Благодійного фонду «Серце до Серця», вже традиційно, є Кіровоградський обласний художній музей. 

Саме в художньому музеї відбувся збір та підготовка учасниць параду та перші фотосесії.
Такої кількості дівчат у весільних сукнях одночасно Кіровоградський обласний художній музей приймав вперше! Це було справжнє «нашестя» наречених на музей. У захваті від святкового дійства залишилися як учасники заходу так і чисельні глядачі.

Небайдужі до проблем хворих діточок дівчата, у весільних сукнях та з червоними серцями, пройшли урочистою ходою від Кіровоградського обласного художнього музею до ТЦ «Копілка». Потім усі разом на святково прикрашенених тролейбусах доїхали до Дендропарку - чарівного куточка нашого міста. У парку відбулося дефіле, відзначення учасниць та чергові фотосесії.
Волонтери Акції Всеукраїнського Благодійного фонду «Серце до Серця» збирали кошти на закупку інсулінових помп для забезпечення життєдіяльності діточок хворих на цукровий діабет.


Тетяна Ткаченко – директор Кіровоградського обласного художнього музею

Парад наречених «Наречені за добро!» (ФОТО)

Парад наречених «Наречені за добро!» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool