Паління у нетверезому стані стало причиною виникнення пожежі (ФОТО)

Листопад 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Відразу два випадки виникнення пожежі через необережне поводження з вогнем під час куріння у нетверезому стані сталися цього понеділка на Кіровоградщині. При цьому, на щастя, ніхто серйозно не постраждав.

Так, у м. Олександрії по вул. 6-го грудня виникла пожежа дивану в квартирі тимчасово непрацюючого чоловіка. Зловживаючи спиртними напоями, власник квартири втратив пильність та не помітив, як непогашена сигарета впала на диван, при цьому спричинивши його загорання. Завдяки оперативним діям рятувальників, вдалося врятувати квартиру та майно на суму 60 000 грн.
Схожий випадок стався цього ж дня у м. Кіровограді по вул. Тімірязєва. Тут горіли домашні речі в житловому будинку пенсіонера. Причини виникнення пожежі все ті ж: пляшка та цигарка. Відверте нехтування правилами пожежної безпеки та зловживання спиртними напоями найчастіше за все призводить до виникнення пожежі.
Тож шановні громадяни! Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області вкотре нагадує вам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. А особливо закликає вас не палити у ліжку та у нетверезому стані, а також у місцях для цього не пристосованих. Будьте уважними при поводженні з вогнем! Бережіть себе!

Паління у нетверезому стані стало причиною виникнення пожежі (ФОТО)

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool