ОВА домоглася включення Кіровоградщини в Урядову програму релокації

Квітень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Про це на апаратній нараді начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації із керівниками територіальних громад і військових адміністрацій повідомила сьогодні, 11 квітня, заступниця директора профільного департаменту Світлана Соломаха

Кіровоградщина потрапила до програми релокації українських підприємств, які є в зоні активних бойових дій

«Ще до включення Кіровоградщини у цю програму, обласна військова адміністрація спільно із громадами через різні майданчики подавали пропозиції про переміщення уразливих підприємств на нашу територію», - повідомила Світлана Соломаха.

Зараз, за її словами, обласна влада разом із громадами ще активніше збирає пропозиції щодо можливих локацій переміщених підприємств, наявність трудових ресурсів для їх роботи, житла тощо.

Є звернення щодо надання допомоги у переміщенні дрібного бізнесу, зокрема з міст Донецької області. Маємо успішні приклади такого переміщення у Кропивницькому і сподіваємося по Олександрії. Тільки Кропивницька громада вже визначилася із 11 майданчиками, де швидко можна розгорнути переміщені виробничі потужності.

Нагадаємо, програми релокації передбачає, що підприємства, які розташовані в зоні активних бойових дій можуть бути переміщені у безпечні регіони.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool