Опалення у навчально-виховних закладах м. Світловодська відновлено

Січень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

За інформацією Світловодського міського управління Держпродспоживслужби області станом на 22 січня поточного року відновлене теплопостачання в чотири школи та сім дитсадків міста, де напередодні була зафіксована нижча температура від нормативної через аварію на котельні.

З 19 на 20 січня поточного року через аварійну ситуацію на котельні №2 СП ТОВ «Світловодськпобут» без опалення опинилися житлові будинки та громадські будівлі Приморського району міста, а також чотири ЗШ - № № 1, 2, 3, школа-інтернат №1 та сім ДНЗ - № № 6, 14, 15, 22, 23, 25, «Школа Монтесорі».

Температура повітря в цих закладах коливалася в межах +14-16°C при нормативній +17С-20°C для ЗШ та +19С-23°C для ДНЗ.

У зв’язку з цим на період ремонтних робіт та до відновлення опалення у навчально-виховних закладах 21 січня проводилися скорочені уроки, використовувалися обігрівачі. У школі–інтернаті №1, де було зафіксовано найнижчу температуру – плюс 10-12°C, заняття було призупинено, дітей, які знаходяться на цілодобовому перебуванні, тимчасово розміщено у школі-інтернаті №2.
23 січня за участю фахівців Держпродспоживслужби області відбудеться засідання обласного штабу з контролю за станом проходження опалювального періоду 2018-2019 рр., на якому заплановано розглянути ситуацію з теплопостачанням у м. Світловодську. Питання про дотримання повітряно-теплового режиму в навчально-виховних закладах перебуває на контролі Держпродспоживслужби області.

Інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool