Оновлено форму декларації про майновий стан і доходи

Листопад 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що Міністерство фінансів України наказом від 15.09.2016 № 821 внесено зміни до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

На відміну від попередньої форми, оновлена форма декларація містить лише два додатки:
Ф1 - Розрахунок податкових зобов'язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору з доходів, отриманих від операцій з інвестиційними активами
Ф2 - Розрахунок податкових зобов'язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору з доходів, отриманих самозайнятою особою.
Декларація складається з таких розділів:
І. Загальні відомості
ІІ. Доходи, які включаються до загального річного оподатковуваного доходу
III. Доходи, які не включаються до загального річного оподатковуваного доходу
IV. Загальна сума річного доходу
V. Розрахунок суми податку, на яку зменшуються податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб у зв’язку з використанням права на податкову знижку згідно зі статтею 166 розділу IV Кодексу
VI. Податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб/військового збору
VII. Розрахунок податкових зобов'язань у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок у попередніх звітних періодах

Наказ набирає чинності з 31 грудня 2016 року. Відповідно звітуватись за новою формою потрібно буде за результатами 2016 року.

Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool