Олександр Саінсус та Ігор Волков звернулись до кіровоградської команди Майданс

Травень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1904 | Коментарі: 2

Дорогі учасники кіровоградської команди проекту «Майданс»!

Ви найкращі в Україні! Кіровоградці беззаперечно вірили у вашу перемогу і своїми феєричним постановками у фіналі масштабного всеукраїнського телевізійного проекту «Майданс» ви підтвердили славу Кіровограда, як центру мистецтва танцю та хореографії.

14 травня серця усіх кіровоградців билися в унісон з вашими серцями, а мільйони глядачів з усієї України захоплено спостерігали за виступом нашої команди.   Навіть завжди суворе журі цього дня не могло не відзначити вашу майстерність, енергетику, оригінальність та максимальну синхронність усіх рухів.

Своєю перемогою ви продемонстрували Кіровоградщині найкращий приклад того, як необхідно об’єднуватись, консолідувати всі свої сили, відчувати себе єдиним цілим, щоб у короткий термін досягти високої мети. Честь вам і шана!

Знайте, що кіровоградці люблять вас і свою палку підтримку вони висловлять активним телефонним голосуванням, як це робили упродовж всього проекту «Майданс». Місто чекає на ваш парад переможців у Кіровограді!

Ми віримо у нашу остаточну перемогу, бо ви справді найкращі!

 

Міський голова                Олександр Саінсус

Секретар міської ради     Ігор Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool