Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають працівників соціальної сфери

Листопад 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників соціальної сфери.
Професія соціального працівника – одна із тих, на яких тримається суспільство. Це робота настільки ж важлива і потрібна, наскільки і нелегка, бо основна її мета – це допомога людям. Саме ви пропускаєте через свої серця не тільки радість вирішення проблем літніх людей, інвалідів, багатодітних сімей, а й їхні біль, нужду, часто – горе і страждання. Тому ваша праця, сповнена гуманізму, милосердя і тепла, завжди була і залишається однією з найблагородніших у світі.
Приємно відзначити, що завдяки спільним зусиллям у соціальній сфері відбуваються відчутні зміни на краще. Вона стає ближчою до людини, все повніше задовольняє її потреби. Ми впевнені, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням та самовідданістю робитимете все можливе, аби життя мешканців нашого міста ставало достойнішим і щасливішим.
У цей святковий день щиро бажаємо кожному з вас щастя, здоров’я, родинного затишку, бадьорості та непохитного оптимізму і глибокої віри у суспільну значимість і благородство вашої професії.

Міський голова О.Саінсус            Секретар міської ради І.Волков


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool