Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають освітян міста

Жовтень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

Шановні освітяни!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з вашим професійним святом – Днем працівників освіти.
Учитель – це покликання і важка щоденна праця. Для кожного з вас діти – це сенс життя, втілення мрій, майбутнє держави. Саме вчителі невтомно плекають це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. І роблять це чесно і натхненно, віддаючи вихованцям тепло своїх сердець.
У всі часи освіта була важливим чинником піднесення якості життя народу, становлення і розвитку держави. Місто зацікавлене в тому, щоб кожен громадянин Кіровограда міг отримати високий рівень освіти, якісно оволодіти професійними знаннями та достойно реалізувати свої знання та здібності.
Нехай усе задумане вами справдиться, багатство і щирість душі примножаться. Здоров’я вам, особистого щастя, творчої наснаги та злетів, людської та дитячої любові.

Міський голова О.Саінсус   Секретар Кіровоградської міської ради І.Волков

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool