You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають освітян міста

Жовтень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

Шановні освітяни!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з вашим професійним святом – Днем працівників освіти.
Учитель – це покликання і важка щоденна праця. Для кожного з вас діти – це сенс життя, втілення мрій, майбутнє держави. Саме вчителі невтомно плекають це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. І роблять це чесно і натхненно, віддаючи вихованцям тепло своїх сердець.
У всі часи освіта була важливим чинником піднесення якості життя народу, становлення і розвитку держави. Місто зацікавлене в тому, щоб кожен громадянин Кіровограда міг отримати високий рівень освіти, якісно оволодіти професійними знаннями та достойно реалізувати свої знання та здібності.
Нехай усе задумане вами справдиться, багатство і щирість душі примножаться. Здоров’я вам, особистого щастя, творчої наснаги та злетів, людської та дитячої любові.

Міський голова О.Саінсус   Секретар Кіровоградської міської ради І.Волков

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool