Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають кіровоградців

Вересень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1328 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці! Нинішній вересень відлічує 257-у річницю створення нашого міста.

Історія Єлисаветграда-Кіровограда насичена цікавими подіями, видатними іменами, духом високої культури.
Нам, хто живе і трудиться у місті сьогодні, варто зберегти і примножити найкращі традиції, здобутки і починання усіх попередніх поколінь. Адже наше місто збудоване талановитими архітекторами і меценатами, його виробничий потенціал створили видатні промисловці, а мистецьку еліту знає і шанує чи не увесь світ. Як добре, що полотна художників, сторінки історичних творів, експозиції музеїв і галерей зберігають неповторну ауру того «маленького Парижа».
Кіровоград сьогодні – це потужне машинобудування, знані й молоді навчальні заклади, сучасні торговельні мережі, готельні комплекси, підприємства малого і середнього бізнесу.
У міста іще багато проблем на шляху до створення якісного, сучасного, облаштованого життя кожного кіровоградця. Але ми віримо, що згуртованій, дружній громаді під силу здолати усі труднощі і наш рідний дім буде затишним, сучасним і комфортним.
Щиро вітаємо усіх вас з Днем міста.
Особливе слово подяки – нашим дорогим ветеранам.
Миру, добра і здоров’я бажаємо кожній родині, кожному жителю нашого славного Кіровограда.

З повагою Міський голова Олександр Саінсус       Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool