Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають кіровоградців

Серпень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1462 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці! Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас із 20-ю річницею незалежності України

20 років незалежності – це роки невтомної праці кожного громадянина, гордості всього народу за здійснення заповіту та плекань великих синів України – борців за її волю та незалежність.
Ці роки боротьби, перемог, труднощів та звершень додали всім нам чимало досвіду та життєвої мудрості. Тож нехай віра та надія ніколи не залишають вас у всіх ваших починаннях, а світлі сподівання додадуть сил і вміння на складному шляху розвитку української держави.
Пам’ятаймо, що великого і справжнього свята не буває без напруженої буденної праці. Усвідомлюючи, що час працює на нас, на нашу незалежність, продовжуймо поліпшувати власний добробут. Кожен на своєму місці. Тоді чистішими стануть вулиці, світлішими – оселі, багатшими й радіснішими – люди.
Нехай кожен подальший рік незалежності держави стане роком створення щасливого дому для нинішнього і прийдешніх поколінь кіровоградців, принесе щастя й радість кожній родині нашого чудового міста. Від усього серця бажаємо всім жителям нашого степового краю міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів та процвітання!

Міський голова О.Саінсус

Секретар міської ради І.Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool