Одноособове здійснення митних процедур спрощує умови ведення бізнесу

Вересень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1283 | Коментарі: 0

12 вересня 2011 року Кіровоградською митницею був здійснений ще один крок до спрощення митних процедур – проведено одноособове митне оформлення вантажу. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської митниці

Концепція реформування митної служби України «Обличчям до людей» направлена перш за все на спрощення умов ведення бізнесу, що включає зменшення кількості митних процедур, скорочення часу здійснення митних процедур та одноособове митне оформлення.
12 вересня 2011 року провідним інспектором відділу митного оформлення №1 Олександром Папушоем було проведено перше одноособове митне оформлення вантажу ТОВ «Гранекспорт». Усі митні процедури щодо експорту гранітного щебеню склали 20 хвилин.
Дана процедура передбачає, що ті функції, які раніше виконували посадовці 3-4 підрозділів, тепер виконуються одним працівником. Таким чином, такі умови повинні скоротити час на здійснення митних процедур для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та, як слідство, спростити умови ведення бізнесу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool