Одеську залізницю визнано найкращим підприємством

Червень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Згідно з рішенням Центральної комісії Укрзалізниці за результатами огляду-конкурсу на краще підприємство з охорони праці у 2012 році перше місце присвоєно Одеській залізниці.

Серед галузевих служб залізниць друге місце посіла служба локомотивного господарства. Серед дирекцій залізничних перевезень друге місце зайняла Шевченківська дирекція залізничних перевезень. Почесне перше місце серед структурних підрозділів посіли Котовське будівельно-монтажне експлуатаційне управління №2 та станція Знам'янка, друге місце — Херсонський загін відомчої воєнізованої охорони, третє місце — вагонне депо Херсон. А за результатами проведеного конкурсу за створення кращого навчального відеофільму з питань охорони праці кращими були визнані вагонне депо Херсон з посіданням першого місця та Дорожній учбово-методичний центр охорони праці Одеської магістралі — друге місце. Почесні нагороди переможцям від Укрзалізниці вручив перший заступник начальника Головного управління охорони і організації праці Укрзалізниці Віктор Митрофанов.
Також було підбито підсумки огляду-конкурсу з охорони праці на Одеській залізниці серед структурних підрозділів. Перше місце посіли пасажирське вагонне депо Каховка та Миколаївська дистанція сигналізації та зв'язку. Друге місце присвоєно Знам'янському загону відомчої воєнізованої охорони та оборотному локомотивному депо Херсон. Третє місце зайняли вагонне депо Шевченко, локомотивне депо Знам'янка та вагонне депо Котовськ. Нагороди від начальника Одеської залізниці Миколи Луханіна вручив начальник служби охорони праці Одеської залізниці Юрій Баранов.
Метою огляду-конкурсу є поліпшення роботи зі створення безпечних і нешкідливих умов праці залізничників та профілактика травматизму.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool