Одеські залізничники завершили за місяць відбудову 6 об’єктів на станції Городище

Жовтень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Працівники структурних підрозділів служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Одеської залізниці відбудували за місяць 6 об’єктів на станції Городище, що постраждали внаслідок пожежі у серпні поточного року.

Будівельники залізниці капітально відбудували житлові будинки з виконанням усього комплексу зовнішніх та внутрішніх оздоблювальних робіт. У будинках встановлено металопластикові вікна, а покрівлю облаштовано метало черепицею. Відновлено усі конструкції зруйновані пожежею: теплиці, вбиральні, господарчі сараї, огорожі.
Роботи тривали протягом чотирьох тижнів. У процесі відбудови було задіяно 180 працівників з п’яти будівельних підрозділів: будівельно-монтажних поїздів станцій Знам’янка, Гайворон, Вапнярка, а також Херсонського, Шевченківського будівельно-монтажних експлуатаційних управлінь.
Кінцевий результат роботи будильників високо оцінив головний інженер – перший заступник начальника залізниці Юрій Мруць під час чергової перевірки. Питання оперативної відбудови будівель погорільців перебували на постійному контролі начальника Одеської залізниці Віктор Фрунзи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool