Одеські залізничники відзначили професійне свято

Листопад 05, 2011 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

3 листопада в актовій залі Управління Одеської залізниці відбулися урочистості присвячені святкуванню Дня залізничника.

 Напередодні свята привітали залізничників представники органів держаної влади, зокрема, Перший заступник Одеського міського голови Сергій Черненко, заступник голови одеської обласної державної адміністрації Петро Хлицов , перший заступник голови Одеської обласної ради Микола Тиндюк та інші.
Заступник голови Одеської державної обласної адміністрації Петро Хлицов подякував одеським залізничникам за кропітку, цілодобову працю за будь-яких погодних умов. Він також відзначив високий рівень професійної підготовки колективу – 10 найкращих залізничників були нагороджені почесними грамотами від губернатора Одеської області. Окрім цього, за багаторічну плідну працю у галузі залізничного транспорту, вагомий внесок у забезпечення потреб населення та економіки держави в перевезеннях вантажів та пасажирів, удосконалення управління залізничним господарством, забезпечення безпеки руху та охорони праці, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята золотим знаком губернатора було нагороджено почесного залізничника, начальника одеської залізниці Миколу Луханіна.
Перший заступник голови одеської міської ради Микола Тиндюк поділився з усіма присутніми тим, що свою трудову діяльність він розпочав саме на Одеській залізниці у Помічнянській дистанції колії: «Це була хороша відправна точка того життєвого шляху, який я згодом обрав».
Заступник міського голови Сергій Черненко підкреслив значимість Одеської залізниці для економіки регіону та міста, адже завдяки коштам, які сплачує магістраль до бюджету ремонтуються та будуються автомобільні дороги, виплачується заробітна плата вчителям та лікарям.
Багато теплих слів на адресу свого колективу пролунало від начальника Одеської залізниці Миколи Луханіна, який підсумовуючи досягнення працівників сталевої магістралі підкреслив значимість свідомого вибору та відповідального ставлення до своєї роботи кожного залізничника: «Ми завжди відрізнялися професійною майстерністю, самовідданістю, добросовісною працею та почуттям високого громадянського обов’язку. Сьогодні перед нами поставлені серйозні завдання з забезпечення зростаючих об’ємів перевезень, активна участь в реорганізації залізничного транспорту. Впевнений, що колектив залізниці з честю виконає усі завдання. Щиро дякую тим, для кого залізниця стала долею, справою життя. Дякую вам та вашим сім’ям за розуміння, відданість роботі, любові до Батьківщини та рідної залізниці».
Завершив урочистості святковий концерт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool