Одеські залізничники відзначили 21-шу річницю Незалежності України

Серпень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

23 серпня 2012 року в актовій залі управління Одеської залізниці відбулися урочистості з нагоди 21-ї річниці Незалежності України.

Колектив Одеської магістралі привітав начальник залізниці Микола Луханін та голова Одеського дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко. На заході були присутні заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Петро Хлицов, заступник голови Одеської обласної ради Олексій Гончаренко, заступник Одеського міського голови Сергій Підгайний.
Начальник Одеської залізниці зазначив: «День незалежності – це особлива дата у нашому житті. Незалежність стала основою миру і злагоди, забезпечення прав і свобод громадян нашої країни. Свій гідний внесок у процес сучасного розвитку держави вносять і працівники нашої магістралі. Одеські залізничники з перших кроків незалежності робили все можливе заради збереження і подальшого розвитку транспортного конвеєра країни, забезпечення безперебійного і безпечного перевезення пасажирів і вантажів, техніко-економічного вдосконалення транспортної галузі. У будні і свята, вдень і вночі вони знаходяться на трудовій вахті, безперервно забезпечуючи чіткий ритм перевезень».
За сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий особистий внесок у розвиток залізничної галузі, забезпечення потреб населення та економіки держави у перевезеннях вантажів і пасажирів, високу професійну майстерність, творчу ініціативу в роботі, з нагоди свята – Дня Незалежності України та за забезпечення проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи-2012 з футболу 63 працівники Одеської магістралі отримали почесні нагороди від керівництва Укрзалізниці та Одеської залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool