Одеські залізничники тренувалися працювати в умовах обмеженого газопостачання

Жовтень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

На початку жовтня одеські залізничники провели спеціальні навчання по роботі мазутних котлів і паровозного парку в складних умовах зими, а також для підтримання технологічного процесу і забезпечення належного теплового режиму у приміщеннях крупних локомотивних депо.

Навчання проводилися на базі локомотивних депо Знам’янка і Миколаїв, куди було передислоковано з оборотного депо Цвіткове паровоз серії Эр798-71.
У навчаннях взяли участь керівники провідних служб Одеської залізниці на балансі яких є крупні газові котельні (технологічний процес яких не дозволяє виведення їх з експлуатації у зимовий період).
Працівники локомотивних депо Знам’янка і Миколаїв здійснювали монтаж, підключення паровозу до систем водопостачання, видачу пари в технологічну мережу системи опалення.
У ході навчань були відпрацьовані дії технічного персоналу у ситуаціях пов’язаних з обмеженням або повним відключенням подачі газу на опалення депо. Працівники котельної продемонстрували свої дії при випадках таких нестандартних ситуацій у роботі котельної як робота котельної при обмеженій подачі газу, при відключенні котельної від газопостачання, запуск мазутного господарства, робота котельної на мазуті, а також повне відключення котлів, підключення паровозу до основних бойлерів котельної.
Перед проведенням робіт з працівниками котельних було проведено технічні заняття та інструктажі з охорони праці, було виконано налаштування та випробування опалювальної системи, мазутного господарства, технологічних паропроводів, бойлерної, запірно-регулювального обладнання, організовано роботи з огородження місць установки паровозу.
За словами учасників навчань проведення подібних наочних заходів у період підготовки господарства залізниці до роботи в осінньо-зимовий період є надзвичайно актуальним, дозволяє виявити особливості у роботі котельних у нестандартних ситуаціях, своєчасно їх відпрацювати та усунути.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool