Одеські залізничники оздоровили понад 287 км колії

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Служба колії регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» за 12 місяців 2016 року оздоровили різними видами ремонту 287,1 км колії.

Зокрема було виконано капітальний ремонт на 51 км колії. Крім того було реконструйовано 27 км колії, середнім ремонтом відремонтовано 109 км, ще 100,1 км колії – комплексно-оздоровчим. Також було замінено на нові 60 комплектів стрілочних переводів та 35 км рейок.

Найбільш масштабними за обсягом робіт у минулому році стали реконструкція станції Новоукраїнка, реконструкція колій на перегонах Новоукраїнка – Пост 218 км, Зелена – Яковлівка та Пантаївка – Користівка.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Служба колії регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» за 12 місяців 2016 року оздоровили різними видами ремонту 287,1 км колії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool