Одеські залізничники отримали сертифікат УкрСЕПРО за успішний ремонт купейних пасажирських вагонів

Лютий 18, 2016 | Новини | Переглядів: 586 | Коментарі: 0

Початок 2016 року для регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» відзначився важливим досягненням – днями Дніпропетровським органом з сертифікації залізничного транспорту видано вагонному депо Каховка сертифікат відповідності на вагон пасажирський купейний відремонтований в обсязі КВР (капітально-відновлювальний ремонт).

Таке рішення орган з сертифікації прийняв за результатам відповідних випробувань. Ще на початку минулого року в умовах даного депо експериментально виконано капітально-відновлювальний ремонт вагону купейного типу, як дослідного зразка.

При ремонті проведено ряд обов’язкових модернізацій, кузов фарбувався двокомпонентними лакофарбовими матеріалами, всередині встановлено новітній біотуалет, при цьому ремонтні бригади дотримувались сучасних вимог до внутрішнього інтер’єру вагону.
Фахівці акредитованого випробувального центру Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту провели ходові, міцнісні, статистичні та ресурсні випробування дослідного зразка вагону. Їх оцінка роботи залізничників висока – працівники вагонного депо станції Каховка пройшли процедуру сертифікації продукції та атестації підприємства в державній системі УкрСЕПРО.

Таким чином, на сьогоднішній день виробничій підрозділ служби пасажирських перевезень «Вагонне депо станції Каховка» регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» став єдиним підприємством, яке отримало сертифікат відповідності на продукцію (вагон пасажирський купейний), яка випускається серійно.

Додамо, що Каховське вагонне депо виконує всі види планових ремонтів пасажирського рухомого складу приписки Одеської залізниці.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool