Одеські залізничники активно працюють над наповненням «Книги Трудової Слави Одеської залізниці»

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

За ініціативою в.о. начальника регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» Григорія Бойка до 150-річного ювілею магістралі заступник начальника технічної служби Михайло Мелешко спільно з головою об’єднання ветеранів війни та праці Одеської залізниці Володимиром Зеленим підготували та продовжують працювати над наповненням електронного варіанту «Книги Трудової Слави Одеської залізниці», яку було створено з метою визнання та увічнення видатних заслуг ветеранів-залізничників.

На залізниці розробили відповідне положення згідно з яким до Книги заносять короткі біографії ветеранів нагороджених державними нагородами, відомчими і дорожніми відзнаками, які працювали на залізничному транспорті не менше 20 років і при цьому забезпечили виконання і перевиконання виробничих показників, а також проявили ініціативу і творчий підхід у роботі.

За словами самих авторів електронна «Книга Трудової Слави Одеської залізниці» має початок, але не має кінця і прийдешні покоління продовжать розпочатий літопис про трудові долі одеських залізничників. «Книга Трудової Слави Одеської залізниці» рано чи пізно повинна була б відбутися. Ідуть роки, і для того, щоб не втратити безцінний досвід ветеранів-залізничників, його потрібно вписати в історію нашої залізниці – відкрити нові й навіки зберегти відомі сьогодні широкому загалу сторінки минулого. Звичайно, добрих слів, людської поваги заслуговує кожен залізничник, котрий чесно і самовіддано працював, жив турботами і проблемами залізниці, ділив з нею успіхи й невдачі, відстоював її інтереси. І для кожного у Книзі Трудової Слави Одеської залізниці є і завжди буде достойне місце», – йдеться у передмові Книги.

На залізниці створено та діє Координаційна рада з питань розгляду поданих матеріалів для внесення інформації про ветеранів праці, працівників залізниці до Книги. Матеріали про ветеранів додають у Книгу двічі на рік до Дня працівників Профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України, а також до Дня залізничника.

Разом з авторами біля витоків створення Книги стояли голова регіональної організації ветеранів Шевченківського регіону Микола Нікулін; Знам’янського регіону – Лідія Геращенко, а також заступники голів рад Одеського регіону – Олена Гончарук і Херсонського регіону – Людмила Очколяс. Ветеранів, які брали активну участь у наповненні електронної книги, керівництво залізниці заохотило до ювілею магістралі знаком «150 років Одеської залізниці».

Ознайомитися з Книгою можна на офіційному сайті регіональної філії «Одеська залізниця» у розділі «Про залізницю» – «Історична довідка».

Прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool