Одеська залізниця в лідерах галузевого змагання

Березень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Колектив Одеської залізниці за підсумками галузевого змагання трудових колективів залізниць та їх структурних підрозділів, підприємств, установ і організацій залізничного транспорту за 2013 рік посів почесне третє місце.

Серед станцій, які виконали умови галузевого змагання за підсумками роботи у 2013 році почесний диплом і другу грошову винагороду отримають сортувальна станція Чорноморська та вантажна станція Берегова. Перехідний прапор, почесний диплом та першу грошову премію отримає дільнична станція Котовськ. Почесний диплом і друга грошова премія у дільничної станції Вапнярка Одеської дирекції залізничних перевезень. Локомотивне депо Котовськ Одеської залізниці отримає перехідний прапор, почесний диплом та першу грошову премію. Почесний диплом і третя грошова премія у відокремленого структурного підрозділу Вознесенської дистанції колії №13 Одеської залізниці. Також почесний диплом і третю грошову премію отримають Херсонська дистанція електропостачання, пасажирське вагонне депо Миколаїв та пасажирський вокзал ім. Т.Шевченка. Почесний диплом і другу грошову премію отримає відокремлений структурний підрозділ моторвагонне депо Одеса-Застава-1 Одеської залізниці.
На Одеській залізниці, не зважаючи на складну фінансово-економічну ситуацію, шанують давню традицію заохочення кращих працівників та колективів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool