Одеська область: на пожежі загинула дитина

Травень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

31 травня о 00:38 до служби порятунку «101» м. Роздільна надійшло повідомлення від мешканців 4-х квартирного одноповерхового житловому будинку вул. Генерала Плієва про пожежу в одній з квартир.

 

Рятувальники у складі 3-х відділень за допомогою добровільної пожежної дружини «Елеватор» та техніки з приватних підприємств «Роздільнянський пітомник» та «Роздільнянський автопарк» ліквідували пожежу загальною площею 300 кв.м. Як з’ясувалося згодом, після виявлення загоряння мешканці будинку почали евакуюватися з будинку, рятуючи своїх дітей, яких в будинку проживало шестеро. Мати загиблої дитини, на момент пожежі знаходилась на заробітках в іншому місті. Чоловік, який гостював у мешканців квартири №2, під час пожежі вивів з неї двох жінок та їхніх дітей, потім кинувся на порятунок сусідського хлопчика. Через вікно він побачив дитину, яка заховалася між диваном та шафою, але врятувати не встиг – у будинку впала стеля. 2-річний хлопчик загинув на місці пожежі. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool