Одещина: жінку вбили та розчленували

Березень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1419 | Коментарі: 0

Подія сталася в середині лютого цього року. Про зникнення жінки повідомила її дочка.

Причиною вбивства жінки стала підозра господаря будинку в тому, що гостя вкрала його гроші. Крім того, міліція перевіряє затриманого на можливу причетність до факту канібалізму.

До Татарбунарського райвідділу внутрішніх справ ГУМВС України в Одеській області звернулася 26-річна жителька одного з сіл району. Вона повідомила, що розшукує матір, яку востаннє бачила 14 лютого у домоволодінні одного з односельців.

Слідчо-оперативна група виїхала за вказаною адресою. Там працівники міліції виявили місце, де господар закопав розчленоване тіло розшукуваної.

Власник будинку пояснив, що конфлікт між ним та гостею виник після спільного вживання спиртних напоїв. Причиною розправи над жінкою стала підозра в тому, що вона вкрала гроші господаря. Чоловік наніс потерпілій кілька ударів по голові, а коли вона померла, виніс тіло на подвір’я і розчленував.

За словами самого затриманого, фрагменти тіла убитої ним жінки він вживав у їжу, тому правоохоронці перевіряють чоловіка на можливу причетність до факту канібалізму.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Досудове слідство триває.

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool