Одеса: на залізниці відбулася молодіжна конференція профспілки

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

21 березня 2013 року в актовій залі Одеської дирекції залізничних перевезень відбулася звітна виборча молодіжна конференція профспілкової організації управління Одеської залізниці.

Першочерговим питанням повістки денної було обрання нового голови та заступника ради молоді управління Одеської залізниці.
Головним завдання молодіжної ради є збереження соціальних пільг та гарантій для молодих спеціалістів та молоді управління залізниці. Значну увагу учасники конференції приділили питанню оплати праці, як основній складовій соціальної захищеності молодих працівників. У ході конференції стало відомо, що працівники отримують єдиноразову допомогу на оздоровлення при виході у чергову відпустку. Також працівники мають можливість скористатися добровільним медичним страхуванням та страхуванням від нещасних випадків на виробництві.
Підводячи підсумки конференції молодіжна рада постановила активізувати свою роботу щодо залучення усіх членів профспілки до постійного захисту прав та інтересів працівників. Особливої уваги на сьогодні потребує питання поповнення рядів профспілки залізничників і транспортних будівельників.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool