Очільник кіровоградської міліції представив особовому складу двох підрозділів нових керівників

Липень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Згідно з відомчими наказами начальником Світловодського міського відділу міліції призначено Вячеслава Лавренюка, а Олександрійського районного відділу міліції – Дмитра Ткачонка.

Відповідна ротація сприятиме покращанню роботи як в цілому, так і окремих напрямків оперативно-службової діяльності даних територіальних міськрайорганів.
- Обидва керівники мають хороший досвід роботи та здатні забезпечити належну організацію діяльності ввірених підрозділів, – зазначив т.в.о. начальника УМВС Кіровоградщини полковник Павленко під час представлення офіцерів особовому складу.
- Основні завдання та пріоритети вашої спільної роботи: розкриття та профілактика злочинів, безумовне дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, оперативне реагування на усі без винятку звернення та повідомлення громадян. Оцінка діяльності – це авторитет і повага від людей. Кожен, хто звертається до міліції, повинен отримати допомогу, пораду і підтримку. Тільки тоді, у тісній взаємодії з громадою, можливо підтримання правопорядку на місцях, – наголосив очільник відомства.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool