Очільник кіровоградської міліції: «Ми робимо все можливе задля забезпечення стабільної криміногенної ситуації в обласному центрі»

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

На цьому наголосив начальник Кіровоградського міського відділу міліції Володимир Куценко, підбиваючи підсумки роботи підрозділу за минулий рік.

- Протягом 12 місяців 2013 року керівництвом міськвідділу вжито низку організаційних та практичних заходів для забезпечення належного рівня правопорядку та криміногенної ситуації у місті, що сприяло досягненню певних позитивних результатів, – зазначив Володимир Куценко.
Загалом впродовж року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 11248 кримінальних правопорушень.
За результатами проведених перевірок розглянуто у порядку Закону України «Про звернення громадян» 21768 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події та складено 666 адміністративних протоколів.
За звітний період виявлено 767 осіб, які вчинили кримінальне правопорушення.
Досягнуто позитивних показників щодо встановлення осіб та розслідування окремих видів та категорій злочинів. Зокрема, 100% становить питома вага повідомлень про підозру особам, які скоїли умисне вбивство, тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, та зґвалтування.
Слід також відмітити наявну тенденцію до скорочення окремих видів кримінальних правопорушень, та відповідно зменшення рівня злочинності на території обласного центру. У порівнянні з 2012 роком на 60 % скоротилася загальна кількість умисних вбивств, на 26 % - розбоїв, на майже 3 % - грабежів.
Натомість, протягом минулого року збільшилась кількість таких злочинних проявів як крадіжка чужого майна, шахрайство та незаконне заволодіння автотранспортом.
Разом з тим, відмічено зменшення скоєння кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів на території міста Кіровограда.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool